Handelsbetingelser

Alle priser på vores hjemmeside er inkl. moms.

Beskyttelse af personlige oplysninger:

Et af vores overordnede mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores kunder. De personlige oplysninger, du giver os i forbindelse med købet, bliver behandlet fortroligt, vi passer godt på dem og videregiver ikke dine oplysninger til en andre uden din tilladelse.

Når du handler på vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefon og e-mailadresse. Disse oplysninger anvendes til at ekspedere din bestilling og samtidig til at informere dig enten via post, e-mail eller telefon om din bestilling.

amandaolesen.dk benytter Cookies og det gør vi for at holde styr på din bestilling. Det er derfor nødvendigt, for at kunne benytte vores webshop, at du accepterer disse.

Cookies bruges blot til vores hjemmesidens eget brug og deles ikke med andre.

Betaling:

Vi benytter SSL i vores betalingssystem. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en onlinebutik, der benytter SSL i sit betalingssystem.

Det er ikke muligt at tilføje flere varer, når bestillingen er oprettet. Dette sker, fordi vi ikke må trække et større beløb end det du har godkendt ved købet.
Når du køber hos os, bliver beløbet trukket, når varen sendes fra vores lager.Oplysning om klagemuligheder:

Har du eventuel en klage over et af vores produkter, skal først skrive en mail til os på hi@amandaolesen.dk. Efterfølgende kan du klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, på adressen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Vær opmærksom på at lagerstatus kun er vejledende, og der tages forbehold for udsolgte varer samt leveringssvigt fra vores leverandør.

 

Amanda Olesen Copenhagen

Østervang 11 b, Roskilde 4000

Bank: Spar Nord 9309-2090057513

MobilePay  25154621
CVR: 38537903

 
 

Payment Methods

-Credit / Debit Cards
- PAYPAL

- Mobilepay

0
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Amanda Olesen Copenhagen

hi@amandaolesen.dk

CVR-38537903

Copyright © 2018 | All rights reserved | Design by Rosenvinge